Aanbod

 

Wij willen kwalitatief schilderwerk aanbieden voor particulieren en zelfstandigen, zowel binnenshuis als buitenshuis. Hieronder onze diensten:

 • Schilderwerken ⇢

   

  Binnen- en buitenschilderwerk, zowel onderhoud als renovatie.

  img 6305Binnenschilderwerk

  In huis kunnen vrijwel alle (grote) oppervlakken geschilderd worden, ongeacht de ondergrond. De binnenmuren of het plafond schilderen zijn de meest evidente toepassingen. Ook de trap schilderen is een interessante manier om je interieur een nieuwe aanblik te geven. Andere mogelijkheden zijn het schilderen van ramen, deuren of meubels. Zelfs in een vochtige ruimte als de badkamer is schilderwerk een optie dankzij waterdichte tegelverf of muurverf!

   

   

  Buitenschilderwerk

  buitenJe gevel is het visitekaartje van je woning. Wil je je gevel relatief snel een nieuwe of frisse look geven, dan is het een goed idee om de gevel te schilderen. Hiervoor gebruikt men acrylverf of kalkpleister. Die laatste optie kan oneffenheden goed wegwerken en komt extra goed tot zijn recht bij landelijke woningen. Ook kleinere buitenschilderwerken, zoals het verven van raam- en deurkozijnen, zijn mogelijk.

  Buitenschilderwerk zorgt er niet alleen voor dat je huis er mooi uitziet. Het beschermt je woning ook tegen schade als gevolg van weersinvloeden. Buiten schilderen kan verschillende dingen omvatten zoals het schilderen van de gevel, ramen, deuren, …

 • Decoratieve technieken ⇢

   

  Kalkverf, Maroc, Ice,….

  limestonedecayfoto3Verf kan zoveel meer zijn dan alleen maar een mooi kleurtje aan de muur.

  Met enkele decoratieve technieken geef je je interieur extra karakter!

  Wil je eens iets anders dan een gewone effen muur in je huis? Ben je op zoek naar een eyecatcher om je leefruimte te pimpen?

  Met de decoratieve verftechnieken voor muren en meubels maak je ze echt authentiek of voeg je een vleugje instant coolness toe.

  Gebruik ze in de hele ruimte of alleen om een klein oppervlak in de verf zetten, letterlijk dan!

 • Behangen ⇢

   

   

  Plaatsen van alle soorten behang. (vliesbehang, glasvezelbehang (tasso), patent,…)

  behangVakkundig behangen vraagt heel wat expertise en ervaring. Jeva-decor beheerst de vereiste snijtechnieken en bezit alle nodige kennis van lijmproducten voor een perfect eindresultaat.

  De mogelijke kleuren, texturen en motieven voor behangpapier lopen in het oneindige. Daarnaast bestaan er nog verschillende soorten behangpapier:

  • Papierbehang
  • Vliesbehang
  • Textielbehang
  • 3D-behang met dieptezicht
  • Fotobehang

  Jeva-decor maakt voor jou graag een passende selectie van mogelijkheden, waarna je zelf de finale knopen doorhakt.

  Ook renovatiebehang met of zonder structuur behoort tot de opties. Renovatiebehang is de opvolger van het gekende glasvezelbehang.

  Bij structuurloos renovatiebehang merk je niet dat er behangpapier hangt. Het kan meermaals overschilderd of behangen worden. Renovatiebehang met structuur kan alleen overschilderd worden.

 • Kleuradvies ⇢

   

  Een kleuradvies persoonlijk op jouw maat

  kleurenstaal 000De juiste verfkleur vinden, is niet altijd even gemakkelijk. Een kleuradvies persoonlijk op jouw maat helpt je om je project met succes te realiseren.

  Jeva-decor geeft je kleuradvies aan huis: we luisteren naar je wensen, stellen de juiste vragen en bekijken je interieur met andere ogen.

  We spelen met kleuren, plannen je project van prille voorbereiding tot perfecte afwerking en helpen je de juiste verfkleur kiezen.

  Een huis met kinderen en enthousiaste keukenpieten vraagt om een goed afwasbare verf. Wordt de houten trap druk bewandeld, ga dan voor een slijtvaste lak.

  Val je voor landelijk, gemoedelijk, romantisch? Of vind je strak design het toppunt? Heb je het graag mat of liever wat glanzender? Hoe dan ook… wij zetten jouw voorkeur in de verf.

  Samen ontdekken we het kleurpalet dat bij je past en vinden we je favoriete tinten. Beloofd!

 • Spuitwerken ⇢

   

  Wanden, radiatoren....

  spuitwerkenVoor het beste en duurzaamste resultaat vragen grote oppervlakken vaak om een spuittechniek. Dankzij spuiten brengen we op elk oppervlak een gelijkmatige verflaag aan. Ook oppervlakken met vele hoekjes en kantjes worden soms mooier,

  Het aanbrengen van meerkleurige verven via speciale spuittechnieken, of het spuiten van radiatoren behoort tot onze diensten.

  Alvorens aan te vangen met de spuitwerken worden alle oppervlakken die niet moeten worden gespoten, vakkundig afgedekt.

  Wij kiezen uitsluitend voor professionele oplossingen met advies en waarborgen van de fabricanten.

 • Sierlijsten en ornamenten ⇢

   

  Plaatsen van sierlijsten en ornamenten, zowel in gips als kunststof.

  sierlijstenSierlijsten zijn decoratieve lijsten langs het plafond of patronen op het plafond zelf. De lijsten kunnen allemaal van stucwerk gemaakt worden, zodat ze op dezelfde manier bewerkt kunnen worden als de rest van de kamer.

  In nieuwere huizen worden vaak wat strakkere lijsten gebruikt, bijvoorbeeld in de hoek tussen het plafond en de muur. Zulke sierlijsten geven een chique en verzorgd uiterlijk aan uw huis.

  Ook ornamenten kunnen een mooie toevoeging zijn in de afwerking van uw wanden en plafonds. Denk bijvoorbeeld aan decoratieve rozetten rondom de bevestiging van een hanglamp. Om de authentieke stijl van een oud huis te behouden, zijn stucwerk ornamenten vaak nodig. Zonder wand- of plafonddecoratie in de juiste stijl mist er iets aan de sfeer van het huis.

 • Contact ⇢

   

  Jeva-Decor

  Vandenheede Jeroen
  Dokter Lauwersstraat 44
  8770 Ingelmunster

    0478/56 35 07

    info@jeva-decor.be

Interesse in een samenwerking?


Een afspraak maken