schilderwerken

Binnen- en buitenschilderwerk, zowel onderhoud als renovatie.

 

 

Binnenschilderwerk

img 6305In huis kunnen vrijwel alle (grote) oppervlakken geschilderd worden, ongeacht de ondergrond. De binnenmuren of het plafond schilderen zijn de meest evidente toepassingen. Ook de trap schilderen is een interessante manier om je interieur een nieuwe aanblik te geven. Andere mogelijkheden zijn het schilderen van ramen, deuren of meubels. Zelfs in een vochtige ruimte als de badkamer is schilderwerk een optie dankzij waterdichte tegelverf of muurverf!

 

 

 

Buitenschilderwerk

naJe gevel is het visitekaartje van je woning. Wil je je gevel relatief snel een nieuwe of frisse look geven, dan is het een goed idee om de gevel te schilderen. Hiervoor gebruikt men acrylverf of kalkpleister. Die laatste optie kan oneffenheden goed wegwerken en komt extra goed tot zijn recht bij landelijke woningen. Ook kleinere buitenschilderwerken, zoals het verven van raam- en deurkozijnen, zijn mogelijk.

 

Buitenschilderwerk zorgt er niet alleen voor dat je huis er mooi uitziet. Het beschermt je woning ook tegen schade als gevolg van weersinvloeden. Buiten schilderen kan verschillende dingen omvatten zoals het schilderen van de gevel, ramen, deuren, …

 

 

 

 

 

Ons aanbod